Tennis

Títol per a Mayorova

Tennis. Es va imposar a la Bisbal en el 16è Memorial Marisa Prieto, però no va poder accedir al quadre principal del torneig ITF, que avui comença amb Marina Bassols i Paula Badosa

Cristina Mayorova es va endur el títol del 16è Memorial Marisa Prieto, disputat al CT la Bisbal. La jugadora de Calella, que entrena al CT Salt, es va imposar en la final a Blanca Puig per 6-0 i 6-3. El Memorial Marisa Prieto va coincidir amb l'inici del torneig ITF, que per segon any se celebra a la Bisbal. Mayorova en va disputar la fase prèvia, però no la va poder superar en caure en la segona eliminatòria contra Eva Guerrero (7-5 i 7-6). L'olotina Júlia Payola (RCT Barcelona) va avançar una eliminatòria més, però no va poder vèncer el partit que l'hauria classificat per al quadre principal. La va derrotar Daiana Negreanu (6-2 i 6-4). En la primera eliminatòria havien caigut Maria Pagès (C. Sabadellès) contra Esther López (6-1 i 6-1) i Nora Ayala (CT Salt) contra Meritxell Perera (5-7, 7-6 i 6-2). Avui comença la fase final, amb dues gironines en el quadre. La blanenca Marina Bassols (RCT Barcelona) s'enfrontarà en la primera eliminatòria amb Laura Pigossi, i la begurenca Paula Badosa (RCT Barcelona), contra Julia Grabher.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)