Waterpolo

Waterpolo

Majoria marinera a Sant Cugat

Waterpolo. El seleccionador estatal, David Martín, convoca vuit jugadors de l'Atlètic Barceloneta, d'un total de vint, en la primera fase de preparació per al mundial de Budapest

L'Atlètic Barceloneta, amb vuit jugadors, constitueix la base de la llista de vint convocats pel seleccionador estatal, David Martín, per a la primera fase de la preparació per al mundial de Budapest, que es disputarà entre el 16 i el 29 de juliol. En aquesta primera concentració al CAR de Sant Cugat hi figuren els mariners López Pinedo, Minguell, Alejandro Bustos, Munárriz, Tahull, Larumbe, Mallarach i Fernández. Completen la convocatòria: Motos, Cabanas, Fenoy i Javier Bustos, del CN Sabadell; Iñaki Aguilar, Pericas i Granados, del CN Terrassa; Lorrio, del Barcelona; De Toro, del Mediterrani; Guitérrez, del Canoe; Albert Español, de l'Olympiacòs, i Alberto Barroso, de l'Acquachiara.

Des de divendres ja s'entrenen a Sant Cugat les components del combinat femení, amb la renúncia, ja comentada, de Maica García. La majoria, en aquest cas, és per al Sabadell, amb deu convocades: Peña, Anna i Clara Espar, Mati Ortiz, Beatriz Ortiz, Leitón, Forca, Cordobés, Ester i Sánchez. Completen el combinat: Bach i Bonamusa (Mataró); Tarragó (Berkeley); Lloret, Guiral, Aznar i Crespi (Sant Andreu); Domene (Terrassa), i Gual (Roma).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)