Handbol

Handbol

tolosa

Ferran Solé es guanya la renovació

Handbol. L'extrem vallesà allarga tres temporades més, fins al 2020, el contracte amb el Fenix Tolosa. Ha tornat a evidenciar la seva capacitat en atac, amb 123 gols en 24 jornades

Ferran Solé (Sant Quirze del Vallès, 1992) ha superat amb molt bona nota el seu primer curs en la lliga francesa (LNH) i dilluns va renovar el contracte amb el Fenix Tolosa per tres temporades més, fins al 2020. L'extrem vallesà ha continuat creixent en una de les lligues més potents d'Europa, on ha tornat a evidenciar la seva capacitat golejadora. De moment, ha marcat 123 gols en 24 partits, una mitjana de cinc per jornada i un encert del 70%. Del total de gols, 41 han estat des del punt de penal. “Estic molt content d'haver allargat el contracte i d'haver respost a la confiança del Fenix, que va apostar per mi la temporada passada. El club i la seva estructura es corresponen perfectament amb les meves expectatives i em sento molt a gust a la pista. El projecte és ambiciós i estic encantat de formar-ne part”, explica. Per Philippe Gardent, l'entrenador, la renovació de Solé era clau per al projecte del Tolosa, que a una jornada del final ocupa el sisè lloc de la lliga. Tot i haver quedat fora del mundial, els progressos de Solé tampoc han passat desapercebuts per al seleccionador estatal, Jordi Ribera, que ja l'ha convocat diverses vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)