Futbol sala

Futbol sala

Juanqui, al Catgas

Futbol sala. El pivot extremeny, fins ara capità del Peníscola, ha signat per les tres pròximes temporades amb els de Santa Coloma

Demà, divendres, serà presentat com a nou jugador del Catgas Energia el fins ara capità del Peníscola Rehabmedic, Juan Carlos Sánchez, Juanqui. L’acte tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda a l’Espai Vicenç García 70 aniversari, de Santa Coloma de Gramenet. El pivot extremeny, de 28 anys, és el segon fitxatge de l’equip colomenc després del brasiler Ximbinha.

Juanqui ha jugat les cinc darreres temporades a Peníscola, en les quals s’ha convertit en un jugador contrastat. A banda de ser internacional absolut per Espanya, va ser el màxim golejador de primera divisió la temporada 2015/16, amb 34 gols.

El nou futbolista del Catgas Energia, que ha signat per les tres pròximes temporades, serà, ben segur, un dels referents ofensius del seu equip per a la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)