Més esport

Esports

Pàdel

Una cita ineludible

Pàdel. L’Estrella Damm Barcelona Masters aterra aquesta setmana a les instal·lacions del Polo

El pàdel arrasa amb tot des de fa uns anys. Que sigui un esport que diverteix des dels inicis fa que enganxar-s’hi sigui relativament fàcil. I això ha fet que el nombre de llicències i practicants augmenti any rere any arreu del territori. Catalunya, un dels focus amb més activitat, té aquesta setmana una cita ineludible per disfrutar dels millors jugadors del món que aterren aquesta setmana a les instal·lacions del Polo de Barcelona per disputar l’Estrella Damm Barcelona Masters. És el dinovè torneig internacional que es disputa a Catalunya.

El duel entre les dues millors parelles del món acapararà la llum dels focus. En els tres primers Masters de la temporada World Padel Tour, s’ha repetit la mateixa final entre el duo que formen Fernando Belasteguín i Pablo Lima (1) i el format per Paquito Navarro i Sanyo Gutiérrez (2). A la Corunya, els números 1 es van endur la victòria, però a Santander i a Miami, el triomf va ser per a l’andalús i l’argentí. Miguel Lamperti-Mati Marina, Maxi Sánchez-Mati Díaz, Agustín Silingo-Maxi Grabiel i Ramiro Moyano-Tito Allemandi intentaran que el guió no sigui l’esperat en una competició en què també hi figura la parella catalana Rivera-Company, que ahir van debutar amb victòria. Menys sort va tenir el també català Toni Bueno, que ahir va caure en la primera fase.

Més obert

En l’apartat femení, la barcelonina Lucía Sainz i la balear Gemma Triay juguen a casa i són una de les parelles candidates d’un quadre molt obert en què també parteixen com a favorites la reusenca Ari Sánchez i Marta Ortega, que ja es van endur el primer torneig de l’any, a Santander. Les número 1, Marta Marrero i Alejandra Salazar, anhelen el primer títol del curs després que les germanes Sánchez Alayeto les superessin en la segona prova del curs de la Corunya. També debuta avui la berguedana Sara Pujals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)