Atletisme

Setè títol per a Tamara del Río

Atletisme. Va imposar-se en el campionat català de proves combinades. Núria Rovira va obtenir el bronze, i Èlia Rovira, bronze en júnior

Tamara del Río (AA Catalunya) va revalidar el títol absolut del campionat de Catalunya de proves combinades, que es va disputar el cap de setmana passat a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. L’atleta de Mont-ras va fer 5.134 punts i va guanyar el seu setè títol consecutiu de l’especialitat. Del Río va ser la millor en tres de les set especialitats disputades: 100 m tanques (14.41), llargada (5,67) i 800 m (2:21.54). En la tercera posició va finalitzar Núria Rovira (GEiEG), que va aconseguir la seva millor marca personal (4.662) i la classificació per al campionat d’Espanya. El segon lloc va ser per a Marc Vico (FC Barcelona), amb 4.687 punts. La també atleta grupista Èlia Rovira va acabar tercera en la categoria júnior (3.573). Només la van superar Lydia Ayuste (Lleida UA), amb 4.886 punts, i Judit Meler (UA Terrassa), amb 3.721 punts.