Tennis

El memorial Santi Silvas es farà del 15 al 18 de juny

Tennis. Hi ha novetats, com una exhibició de jugadors discapacitats visuals

El memorial Santi Silvas 2017 es disputarà del 15 al 18 de juny a les pistes del CN Olot organitzat per la Fundació Tommy Robredo. El millor del tennis en cadira de rodes conviurà amb activitats dissenyades per acostar l’esport adaptat a la societat. En aquesta edició destaca una exhibició clínic de tennis per a persones cegues i amb diferents discapacitats visuals amb jugadors de Barcelona i València.

També, prop de 500 alumnes de diferents centres educatius de la Garrotxa participaran en diferents tallers d’esport adaptat que es faran a les instal·lacions del CN Olot. Aquesta iniciativa forma part de la tasca de sensibilització que la fundació realitza per mitjà de les xerrades D’esport adaptat a les aules, a càrrec del tennista en cadira de rodes Quico Tur. Una altre novetat és que el sorteig del dia abans del torneig es farà a les instal·lacions el CN Olot.

Els partits es començaran a jugar el dijous dia 15 amb la participació de setze jugadors. La final de consolació i la final de dobles es disputarà el dissabte dia 17 a la tarda, i la final es jugarà el diumenge dia 18 a les onze del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)