Handbol

El Sarrià jugarà les semifinals de la copa

Handbol. Va guanyar el Mataró en els quarts de final (28-35). Pau Campos tanca el cicle amb el Bordils amb derrota contra el Sant Boi

L’Augi Sarrià va superar els quarts de final de la copa catalana d’handbol en vèncer divendres a la pista del Joventut Mataró (28-35). L’equip de Carles Morales és l’únic de les comarques gironines classificat per a les semifinals a causa de la derrota dels dos equips de l’Handbol Bordils. El rival amb el qual es jugarà l’accés a la final serà el vencedor del partit entre el Sabadell Handbol i el Sant Martí Adrianenc. El primer equip del Bordils, que defensava el títol aconseguit l’any passat, va perdre al Blanc-i-verd contra el Sant Boi (29-34). El Bordils B va caure a la pista del Sant Esteves Sesrovires (29-23). Si haguessin guanyat, els dos equips del Bordils s’haurien trobat en les semifinals, un fet que ja va passar en la copa de l’any passat.

La derrota del primer equip del Bordils va suposar el comiat definitiu de Pau Campos com a entrenador. El tècnic bisbalenc va tancar una etapa de vuit anys, i ara n’iniciarà una altra en la lliga romanesa.

Quarts de final
Sant E. Sesrovires - Bordils B 29-23
Bordils - Sant Boi 29-34
Joventut Mataró - Augi Sarrià 28-35
Sabadell - Adrianenc pendent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)