Atletisme

solidaritat

Cursa per la Integració

Els guanyadors habituals

Cursa per la Integració. Carles Castillejo es va imposar per tercera vegada seguida en la prova de La Maquinista i Miriam Ortiz va aconseguir la quarta victòria consecutiva

L’olímpic Carles Castillejo (Adidas) i Miriam Ortiz (AA Catalunya) van seguir dominant els 10 quilòmetres de la Cursa per la Integració de La maquinista de Barcelona i també es van imposar en la desena edició. Castillejo va aconseguir la seva tercera victòria de manera consecutiva, i ho va fer amb un temps de 32:04, superant per cinc segons Otmane Btaimi (Bikila Tarragona). En noies Miriam Ortiz va guanyar per quarta vegada seguida i aquest cop va fer un registre de 36:15. El seu triomf va ser clar i va avantatjar de més d’un minut la segona classificada, Hasna Bahom (FC Barcelona), que va fer 37:20. En cadira de rodes, el paralímpic de Granollers Jordi Madera es va imposar amb una marca de 22:27, i va revalidar el triomf de l’any passat.

Categoria masculina
1r. Carles Castillejo (Adidas) 32:02
2n. Otmane Btaimi (Bikila Tar.) 32:07
3r. S. Bouychamane (La Sansi) 32:49
4t. José M. Álvarez (La Sansi) 32:52
Categoria femenina
1a. Miriam Ortiz (AA Catalunya) 36:15
2a. Hasna Bahom (FC Barcel.) 37:20
3a. Janeth Becerra (La Sansi) 37:22
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)