Handbol

El CSM Bucarest fa oficial el fitxatge de Pau Campos

Handbol. El tècnic bisbalenc, que marxarà amb Xevi Salvador com a mà dreta, assegura que el club romanès li ha posat totes les facilitats per acceptar una oferta que d’entrada va rebutjar

Feia setmanes que s’havia anunciat la marxa de Pau Campos a la lliga romanesa, però no va ser fins ahir que es va fer oficial la seva incorporació al CSM Bucarest per dues temporades. El bisbalenc va tancar definitivament la seva etapa al Bordils –de vuit temporades– en el partit dels quarts de final de la copa catalana, disputat el 9 de juny passat i en el qual el seu equip va perdre contra el Sant Boi. A partir d’ara, la seva carrera farà un salt de qualitat que el durà a creuar el continent per dirigir el subcampió de la lliga romanesa. D’un equip humil que Campos ha dut fins a la segona màxima categoria de l’handbol espanyol a un de plenament professional amb el qual també competirà en la copa EHF.

Campos, que substituirà en el càrrec el macedoni Zvonko Shundovski, nou entrenador de l’RK Metalurg, no farà sol el viatge fins a l’est d’Europa. En la nota oficial publicada ahir en el lloc web del CSM Bucarest es confirmava que també l’acompanyarà Xevi Salvador, qui va ser fins la temporada passada –abans de marxar al CF Palamós– el preparador físic i l’ajudant de Campos al Bordils i que a la capital romanesa serà la seva mà dreta. El tècnic bisbalenc assegurava ahir que la incorporació de Salvador al projecte havia estat una condició “innegociable” per acceptar l’oferta romanesa.

Els rumors sobre la possible marxa de Pau Campos del Bordils van començar a mitjan març , però ja feia dos mesos que el CSM Bucarest s’hi havia posat en contacte. Avalat per entrenadors catalans relacionats amb l’handbol romanès, com ara el seleccionador Xavi Pascual –entrenador del FC Barcelona– i el president de la federació catalana, Jaume Fort, entrenador de porters de la selecció femenina romanesa, Campos va respondre amb un no “gairebé rotund” a l’oferta inicial del CSM Bucarest. “Van insistir i em van preguntar què havien de fer per convèncer-me. Jo estava concentrat a intentar salvar el Bordils, però vam continuar parlant. Les primeres converses van ser fredes. No tenia pensat fer una aventura tan llunyana, però van insistir i de mica en mica m’ho vaig anar plantejant”, detallava ahir Campos. Les facilitats que li oferia l’equip romanès van fer que reconsiderés la seva decisió: “Vaig començar a donar-hi voltes perquè em van començar a posar les coses fàcils. El que m’explicaven m’agradava. I al final em vaig dir: «Per què no?» Hi havia moltes coses per quadrar, però es va anar fent i, després que el Bordils se salvés, que per a mi era molt important, vaig acceptar. M’han posat al meu abast molts mitjans que no havia tingut mai abans.”

Campos explicava ahir que des de Setmana Santa ha treballat en la confecció de l’equip, que tindrà l’objectiu de guanyar la lliga romanesa després de tres temporades com a subcampió. El cos tècnic del CSM Bucarest de Pau Campos es completarà amb Marius Pintea com a director tècnic i el veterà jugador Mario Blazevic, que mantindrà la seva fitxa, com a ajudant en la direcció de porters. El tècnic bisbalenc ja té data per marxar a Romania. Serà el 18 de juliol, i just l’endemà ja començarà a treballar amb l’equip. El 3 de setembre començarà la competició amb la primera jornada de la lliga romanesa.

LA REACCIÓ

Hem parlat molt i m’han posat al meu abast molts mitjans que no havia tingut mai abans
Pau Campos
ENTRENADOR DEL CSM BUCAREST
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)