Futbol sala

futbol sala

Catgas Santa Coloma

Un fitxatge agraït

Futbol sala. El Catgas Energia Santa Coloma presenta en societat el tanca brasiler Ari Santos, que assegura que “ve a guanyar títols” i que “tenia moltes ganes de tornar a Catalunya”

Win, win. El fitxatge d’Ari Santos sembla una benedicció per a les dues parts, el Catgas Energia Santa Coloma i el jugador brasiler. El nou projecte del club colomenc precisava d’un tanca experimentat i Ari Santos, que sumava dues temporades molt reeixides al Dinamo de Moscou, “tenia moltes ganes de tornar a Catalunya”, on ell i la seva família han decidit viure. Es va vestir de gala l’edifici Aura de Santa Coloma per rebre el dos cops campió d’Europa amb el Barça i dues vegades campió del món amb la selecció brasilera. “És un dia important en el procés de professionalització i el pas endavant que busquem per al club”, comentava Juan Carlos León, gerent del club. I és que Ari, tot i tenir 35 anys, està en un bon moment de forma; “A Rússia, on el futbol sala és molt més físic i el ritme de partits és molt exigent, he demostrat que la lesió del tendó ja és història”, explicava el tanca brasiler, que va ser contundent: “He vingut a guanyar títols. Sé que hi ha els tres equips grans al davant, però, per què no?”, va comentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)