Tennis taula

Tennis de taula

Tots els títols estatals en deu dies

Tennis de taula. Els campionats d’Espanya de totes les categories, des de l’absoluta fins a la prebenjamí i els de discapacitats, es disputen des d’ahir i fins al diumenge 2 de juliol a Almeria amb força presència catalana

Els campionats d’Espanya de totes les categories es disputen en deu dies a Almeria. Des d’ahir fins al 2 de juliol, es decidiran els campions d’Espanya per equips, individuals i de dobles. El plat fort de la competició s’inicia avui amb la prova per equips absoluta, les copes del Rei i de la Reina, i el dilluns 26 començaran les proves individuals i de dobles, també de la categoria absoluta. La juvenil i l’aleví van començar ahir, i les sub-23, infantil i benjamí es jugaran a partir del dimecres 28. També hi haurà l’estatal prebenjamí a partir d l’1 de juliol, i el de persones amb discapacitat intel·lectual, que comença avui, i el de persones amb discapacitat física, que s’inicia el dijous 29.

En la copa masculina només hi ha un equip català, el DKV Borges Vall, que juga directament els quarts de final. L’any passat, en l’estatal de Blanes va ser el subcampió i vol tornar a jugar la final. En noies el Suris Calella, el Balaguer Villart Logístic i el Girbau Vic també estan en els quarts, i tots tres buscaran una plaça de podi. La temporada passada les maresmenques van ser subcampiones i les lleidatanes, terceres.

Una vegada finalitzi la competició per equips s’iniciaran els individuals i dobles absoluts. En nois, els 32 millors han passat al quadre final sense disputar la fase de grups. Entre ells destaquen els catalans Marc Duran i Oriol Monzó (Borges) que són el tercer i setè caps de sèrie respectivament. Tots dos van ser els campions de dobles l’any passat i intentaran revalidar el seu títol. En el quadre femení han quedat exemptes de la primera fase Gàlia Dvorak (Mataró), Sara Ramírez (UCAM), Sofia-Xuan Zhang (Calella) i Clàudia Caymel (Vic), que són de la segona a la cinquena favorita. L’any passat, Gàlia Dvorak va ser segona i Sofia-Xuan Zhang i Sara Ramírez van compartir la tercera plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)