Atletisme

Thompson impressiona

Trials. La doble campiona olímpica a Rio imposa els galons en l’hectòmetre dels campionats de Jamaica i amb 10.71 es queda a una sola centèsima de la seva plusmarca personal

La doble campiona olímpica Elaine Thompson va acreditar el registre més valuós el dia que es van resoldre els millors velocistes de Jamaica i els Estats Units, les dues grans potències d’aquesta especialitat. A Kingston, Thompson no va tenir rival i es va imposar en l’hectòmetre amb uns espectaculars 10.71, la millor marca mundial del curs i a una sola centèsima del seu rècord personal (10.70). La deixeble de Stephen Francis ja té decidit que aquest curs se’l prendrà amb més calma i en el mundial de Londres no afrontarà els 200 metres. Sense Usain Bolt, en els 100 m masculins Yohan Blake va imposar els galons, amb uns esperançadors 9.90.

Gatlin supera Coleman

A Sacramento, en les proves de selecció dels Estats Units, el veterà Justin Gatlin, de 35 anys, va guanyar el duel generacional amb el jove de 21 anys Christian Coleman, que es va haver de conformar amb el subcampionat. Tots dos van baixar dels 10 segons (9.95 i 9.98). En dones, la victòria va ser per a Tori Bowie, amb 10.94. La marca més valuosa de la jornada, però, la va acreditar Will Claye, que en un concurs magnífic va aterrar a 17,91 m en triple salt. El campió olímpic Christian Taylor, que ja té el bitllet per al mundial de Londres assegurat, estava obligat a competir, però només va fer un únic intent testimonial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)