Futbol sala

futbol sala

Catgas Santa Coloma

El Catgas lliga Cristian i deixa marxar Prieto

Futbol sala. El club colomenc fa oficial l’arribada de l’exblaugrana i deixa lliure el porter madrileny, que havia demanat marxar del club fa uns mesos

Canvi de cromos a la porteria del Catgas Energia Santa Coloma, que tindrà una cara nova sota els pals la temporada vinent. Cristian Domínguez vestirà els propers dos anys (amb opció a un tercer) la samarreta de l’entitat colomenca, i es converteix així en el setè reforç del renovat projecte d’Óscar Redondo. El porter madrileny s’afegeix a les altes ja conegudes de Iago Míguez, Juan Carlos, Pol Pacheco, Ari Santos, Ximbinha i Seba Corso –aquests dos últims encara no han estat presentats en societat–. Cristian, de 35 anys, arriba a Santa Coloma després d’un any al Benfica portuguès, on no ha tingut un paper protagonista i on ha aixecat la copa del país (Taça). Abans, en l’etapa més reeixida com a futbolista, el porter de Madrid va formar part de l’època més llorejada de la secció de futbol sala del Barça, on va guanyar dues UEFA Futsal Cup, tres lligues, tres copes d’Espanya i quatre copes del Rei fent parella sota els pals amb Paco Sedano. Cristian, que serà presentat aquest divendres, també ha vestit les samarretes del Leganés, del Caja Segovia i del Cartagena.

Cristian era el nom que més sonava per substituir Alfonso Prieto, fins ahir porter colomenc. El club havia sondejat altres opcions, entre les quals destacava Molina, que finalment vestirà la samarreta del Peníscola. La recerca del porter perfecte per al projecte renovat del Catgas va iniciar després de la copa d’Espanya quan Prieto va explicar al club la seva voluntat de marxar de Santa Coloma a finals de temporada. “És una decisió personal meva. No li veia més futur a la relació entre el club i jo. Necessito un canvi d’aires. En la decisió ha pesat que vull estar prop dels meus”, explica el porter madrileny, que ha format part del Catgas durant la darrera temporada i mitja. “Vaig demanar si em podien donar la carta de llibertat, i el club m’ha posat totes les facilitats per entendre’ns. Si no haguessin trobat un porter per substituir-me, m’hauria quedat perquè em quedava un any més de contracte”, explica Prieto, que la temporada vinent jugarà al Llevant. Segons el porter madrileny, quan va comunicar la decisió “es va alliberar” i va tancar la temporada oferint una bona imatge. “Quan ho dones tot i assoleixes els objectius acabes satisfet. Marxo del Catgas amb el cap ben alt i havent fet molts amics”, conclou Prieto, que marxant de Santa Coloma, deixa el seu lloc a Cristian.

LES REACCIONS

És una decisió personal meva. No veia més recorregut a la nostra relació. També ha pesat que necessito estar a prop dels meus
Si el club no hagués trobat un substitut m’hauria quedat. La decisió és la millor per a tots
Alfonso Prieto
exporter del Catgas

Rivillos s’acomiada de l’Inter

El fins ara jugador del Movistar Inter Mario Rivillos es va acomiadar ahir de la que ha estat la seva afició les darreres cinc temporades amb una carta a les xarxes socials. L’ala de Torrejón de Ardoz, que ja va confirmar el seu fitxatge pel Barça Lassa fa uns dies després de la final de la lliga, va considerar “increïble” l’etapa a la disciplina de l’Inter i va donar les gràcies a l’afició, la família i els amics. Rivillos va assegurar que està “molt il·lusionat” i té moltes ganes “de fer les coses bé” en la seva nova etapa a can Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)