Atletisme

Nou podis dels gironins en el català cadet

Atletisme. Dani Ruiz, en martell; Marta Gallo, en llargada, i Marc Tremosa, en 1.000m, es van endur la medalla d’or

Els atletes gironins van aconseguir nou podis, amb tres medalles d’or incloses, en el campionat de Catalunya d’atletisme cadet, disputat el cap de setmana passat al Camp d’Atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet. L’atleta més destacat va ser el llançador Dani Ruiz (CA Palafrugell), que va aconseguir dues medalles. En martell es va endur l’or amb un llançament de 49.53. En la prova de disc es va penjar el bronze després de fer una marca de 39.70. Els altres títols els van aconseguir Marta Gallo (AA Palamós), que va vèncer en llargada (5.62), i Marc Tremosa (ACE Riudellots), que es va imposar en els 1.000 m (2:40.56).

Qui també va aconseguir dues medalles va ser Francisco González (CA Figueres), que va ser subcampió en els 100 m tanques (14.54) i en els 300 m tanques (41.32). La resta de medallistes van ser Ivet Rovira (GEiEG), segona en llargada (5.50); Andrea Ariadna Loza (CA Figueres), tercera en 300 m tanques (45.74), i Laura Prieto (Lloret-la Selva), tercera en 1.500 m obstacles (5:12.44).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)