Atletisme

Atletisme

Bítxkov no pot amb la mínima a Castelló

Atletisme. El saltador català es va imposar en el concurs de perxa (5,51 m), però es va quedar lluny del registre mundialista (5,71 m)

Igor Bítxkov, que des del mes de gener es torna a entrenar al CAR de Sant Cugat a les ordres d’Alberto Ruíz, es va imposar en el concurs de salt de perxa del trofeu Diputació de Castelló amb una marca de 5,51 m. El saltador català del Playas de Castelló va necessitar tres intents per superar aquesta alçada i després ja no va poder amb cap de les tres temptatives sobre 5,71 m, que haurien suposat la marca mínima (5,70 m) per al mundial de Londres. El seu company d’entrenaments, Dídac Salas (FC Barcelona), va ocupar la segona posició, amb 5,31 m.

Tot i que havia estat anunciada per l’organització, Esther Guerrero (New Balance) ja va decidir dilluns que no competiria a Castelló perquè no disposava d’una llebre de garanties que li pogués assegurar una ritme de cursa ràpida. La migfondista banyolina va preferir continuar els entrenaments i buscar la desitjada mínima de 800 m per al mundial (2:01.00) en alguna altra reunió.

Estela i Lara, a Lausana

Les velocistes catalanes Estela Garcia i Cristina Lara competiran demà en el relleu de 4x100 m de la lliga del Diamant de Lausana. Amb les altres dos rellevistes del combinat espanyol intentaran rebaixar els 44.03 que van acreditar en l’europeu de seleccions de Lilla i que podria obrir-los les portes del mundial de Londres. Lara es desplaça a la població suïssa amb una petita sobrecàrrega al pubis fruit de l’acumulació de competicions de les últimes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)