Atletisme

Esther Guerrero torna a rebaixar el rècord català

Atletisme. L’atleta de Banyoles va aturar el cronòmetre en 2:00.77 a Madrid i va baixar de 2:01 en els 800 m per segon cop en una setmana

La migfondista de Banyoles Esther Guerrero (New Balance) va complir la tradició i per tercera temporada consecutiva va rebaixar la seva marca personal (2:00.77), que també és el rècord català, en el míting de Madrid. Alliberada, després de segellar la mínima per al mundial (2:00.96) diumenge passat a Londres, la deixeble de Joan Lleonart va córrer millor tàcticament i, pel carrer u, va seguir el ritme del grup capdavanter, marcat per la cubana Almanza (1:59.11). En la recta final va superar la nord-americana Roesler per acabar cinquena i trencar la barrera dels 2:01 per segona cursa consecutiva. “Si trobo la cursa ideal ja em veig capacitada per córrer per sota dels dos minuts”, va dir després de la prova.

Si Guerrero ja té la mínima mundialista al sarró, a la velocista vilanovina Estela Garcia se li continua resistint la del doble hectòmetre (23.10). Ahir va ocupar el quart lloc i va quedar en 23.28. La millor marca de la reunió va ser per a l’atleta de Botswana Isaac Makwala, que va volar literalment en els 200 m per signar el millor registre mundial del curs (19.77), en poder de Wayde Van Niekerk (19.84).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)