Més esport

Vaixells voladors a BCN

Vela. Les Extreme Sailing Series arriben a les platges de la Barceloneta. El català Jordi Xammar portarà un dels catamarans GC32

Les platges de la Barceloneta seran l’escenari de la quarta prova del circuit mundial de les Extreme Sailing Series, que disputen els catamarans GC32, també coneguts com a vaixells voladors per les seves hidroales, que els aixequen sobre l’aigua. La competició comença avui i s’acabarà diumenge amb vuit participants. Hi seran presents els sis que habitualment competeixen en el circuit, destacant l’Alinghi suís, què és el lider del circuit i que va guanyar el de l’any passat. Hi haurà dos equips convidats, i un serà l’FNOB Impulse, patronejat per l’olímpic català Jordi Xammar.

Aquesta és la primera vegada, en les onze edicions del circuit, que es disputa una prova a Barcelona. La competició es fa en format estadi per acostar l’acció a la costa i als espectadors. També es farà un recorregut d’exhibició en el port vell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)