Handbol

El 25 de novembre i el 7 d’abril, alt voltatge

Handbol. El Sarrià i el Bordils B ja tenen el calendari de lliga, amb inici el 16 de setembre

Augi Sarrià-Sant Joan Despí i Esplugues-Bordils B són els primers partits de lliga dels dos equips gironins del grup D de la 1a estatal, format per equips catalans de manera íntegra –de la demarcació de Barcelona i els dos gironins–, que començarà el cap de setmana després de la Diada. A diferència del curs passat, el duel directe no serà en la segona jornada (triomf de l’Augi a Bordils i empat a la segona volta), sinó en l’onzena: el 25 de novembre i el 7 d’abril, quan faltin cinc jornades per acabar.

Carles Morales dirigirà el Sarrià de bon començament, després de fer-se’n càrrec al febrer i de guanyar la copa. L’Augi s’entrenarà a partir del 21 d’agost (el dia 1 els jugadors comencen un pla específic) i abans de la supercopa amb el Fraikin Granollers d’Asobal (1 setembre) haurà jugat un primer amistós amb el Sant Esteve Palautordera. El Bordils B, de Carles Ramonet, amb les novetats de Ferran Mallorquí i Oriol Punsetí, començarà el 7 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)