Atletisme

Marc Alcalà es juga l’últim cartutx

Atletisme. El migfondista de Gavà intentarà aconseguir la marca mínima de 1.500 m (3:36.00) per poder competir en el mundial de Londres, avui en la lliga del Diamant a Mònaco

El migfondista gavanenc Marc Alcalà (FC Barcelona) competirà avui en els 1.500 m de la lliga del Diamant de Mònaco amb el propòsit de segellar la mínima per al mundial de Londres (3:36.00). El campió estatal de la distància no ha trobat una cursa idònia per aconseguir el seu objectiu i, de moment, no ha pogut rebaixar els 3:37.90 amb què va començar el curs a Huelva. “És una temporada estranya. No s’ha corregut gaire i és probable que repesquin alguns atletes amb més de 3:36. En Marc està en molt bona forma i a veure si té sort a Mònaco”, relata el seu entrenador, José Antonio Prieto. Bolt encapçala la llarga llista de figures que competiran a Mònaco, amb Van Niekerk, Lasitskene, Semenya, Lavillenie i Vetter, entre d’altres.

Mínima per a Bítxkov

Mentre Alcalà busca el seu bitllet per al mundial a Mònaco, dimecres va certificar el seu Igor Bítxkov, que va guanyar el concurs de perxa del míting de Lieja amb un vol de 5,70 m, just la marca que se li reclamava. Bítxkov, que s’entrena al CAR de Sant Cugat a les ordres d’Albert Ruiz, no faltarà demà en el campionat estatal, a l’estadi Serrahima de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)