Waterpolo

L’equip espanyol comença al ralentí i acaba golejant Sud-àfrica

Waterpolo. Acabada la fase de grups, el conjunt de David Martín haurà de fer un pas endavant si vol continuar en competició i superar Rússia, el rival de demà (22 h) en els vuitens de final

ESPANYA 16 SUD-ÀFRICA 4

ESPANYA:Motos; Munárriz (2), Español (3), Tahull (2), Fran Fernández (1), Mallarach (3) i Gutiérrez (3) –equip inicial–; del Toro (1), Minguell, Bustos, Granados (1) i Barroso.SUD-ÀFRICA:Lewis; Etienne Le Roux, Brown (1), Rodda (1), Whyte, Pierre le Roux i Molyneux (-) –equip inicial–; Card (1), Badenhorst, Olver, Rabie (1) i Mthembu.PARCIALS:3-2, 1-0, 6-1 i 6-1.ÀRBITRES:Ni i Brooks. Exclusions: Munárriz, Minguell, Gutiérrez, Granados; Brown (2), De Carvalho, Badenhorst, Pierre le Roux i Etienne le Roux.

La selecció espanyola va fer els deures contra Sud-àfrica, la ventafocs del grup, i es jugarà l’accés als quarts de final del mundial contra Rússia. El combinat de David Martín, en el primer partit de la jornada (9.30 h), va començar al ralentí i va arribar a la mitja part amb un ajustat 4-2. Ben situat en atac i amb un Lewis en estat de gràcia sota els pals, el conjunt sud-africà va sorprendre un equip espanyol espès. Amb els bioritmes més desperts, el partit va fer un gir de 180 graus en la segona meitat. El grup de Martín va jugar amb molta més rapidesa i els gols van anar arribant a còpia de contraatacs. Albert Español va mostrar el camí, amb tres gols seguits, i Fernández, Granados, Gutiérrez i Tahull, a l’últim segon i des de la boia, s’hi van afegir per resoldre el xoc amb un parcial de 6-1. Dues fuetades de Mallarach van obrir el quart definitiu, que va continuar amb la mateixa dinàmica fins al 16-4 definitiu. Respecte al partit contra Rússia, Martín va comentar: “És el partit ideal perquè els més experimentats facin un pas endavant i l’equip es destapi, i a partir d’aquí a somiar.”

Vuitens de final (demà)*
13.30 h Brasil-Austràlia
15 h Kazakhstan-Itàlia
20.30 h Grècia-Japó
22h Espanya-Rússia *(Els primers de grup passen directes als quarts de final)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)