Futbol sala

Bateria ja no és blaugrana

Futbol sala. El club i l’ala brasiler, amb problemes crònics en un genoll, arriben a un acord per rescindir els tres anys de contracte

El Barça va anunciar ahir la rescissió dels tres anys de contracte que tenia amb l’ala brasiler Bateria, que es desvincula del club, al qual va arribar l’estiu del 2014. El jugador, de només 26 anys, no ha pogut aportar tot el que s’esperava de la seva qualitat per culpa d’uns problemes crònics en un genoll que li han impedit tenir continuïtat, tot i els 62 gols que ha marcat. L’estiu passat va renovar per quatre temporades, però aquesta darrera les lesions i les recaigudes han estat constants i el brasiler no ha jugat 31 dels 40 partits de lliga. Feia un mes que s’estava negociant la rescissió.

La pretemporada

L’equip està citat demà per passar les revisions mèdiques. El primer entrenament serà dijous i dimarts de la setmana vinent anirà a fer una estada de set dies a Andorra. L’equip jugarà dos partits al Palau a porta tancada (el 18 d’agost contra el Mataró i l’endemà contra el Bisonts de Castelló) i disputarà la Masters Cup a Portimão, a l’Algarve. Els rivals seran el Benfica (26 d’agost) i l’Sporting Club (27). A Valdepeñas s’enfrontarà amb l club local en l’homenatge a Joan Linares (2 de setembre) i la competició oficial començarà el 7 i el 8 de setembre amb la copa Catalunya, amb semifinals contra la Unió Santa Coloma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)