Voleibol

Vòlei platja

Cauen en els setzens

Vòlei platja. La catalana Amaranta Fernández i Elsa Baquerizo van perdre en el primer partit del quadre final del mundial contra les nord-americanes Hughes i Claes, onzenes del món

La mataronina Amaranta Fernández i la madrilenya Elsa Baquerizo van ser eliminades en els setzens de final del mundial que s’està disputant a Viena. En el primer partit del quadre final van ser derrotades per 2-0 (21-16 i 21-18) per les nord-americanes Sara Hughes i Kelly Claes. Després d’haver superat la fase de grups Amaranta Fernández i Elsa Baquerizo no van poder evitar l’eliminació contra les onzenes del rànquing mundial, que van ser superiors.

La parella que van formar la catalana i la madrilenya en aquest mundial no és habitual ja que Baquerizo juga normalment amb l’alacantina Liliana Fernández, que no va poder anar al mundial perquè està en la recta final de l’embaràs.

En el primer set les nord-americanes van ser superiors amb avantatges de sis i set punts i només al final la catalana i la madrilenya van reduir la diferència. El segon set va ser més anivellat i en el tram final Amaranta Fernández i Elsa Baquerizo es van situar a un sol punt, 17-16, però no van poder capgirar el set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)