Més esport

Èpica victòria de Bautista

Tennis. El castellonenc remunta contra Gael Monfils i es planta a quarts de final del torneig de Mont-real, on s’enfrontarà amb el guanyador del partit entre Roger Federer i David Ferrer

El castellonenc Roberto Bautista es va classificar ahir per als vuitens de final del torneig de Mont-real gràcies a un triomf èpic contra el francès Gael Monfils (4-6, 7-6 i 7-6). Bautista va salvar un punt de partit en el tercer set, amb 5-6 en el marcador, i va sentenciar en el tie-break després de prendre un avantatge de 4-0. Monfils, que havia derrotat en la fase anterior Kei Nishikori, va caure després de gairebé tres hores de batalla. El rival de Bautista sortirà del duel entre Roger Federer i David Ferrer que, al tancament d’aquesta edició, havia arribat al tercer set molt igualat, després d’un 6-4 per a cadascun en els dos primers. Per la seva banda, Rafa Nadal està a dues passes de tornar a ser el número 1 mundial, després d’escombrar, la matinada de dimecres a dijous, el croat Borna Coric (6-1, 6-2). El manacorí, que la matinada passada ha jugat els setzens de final davant el jove canadenc Denis Shapovalov (18 anys), tornarà a regnar si arriba a la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)