Tennis

Shapovalov la fa grossa

Tennis. El jove canadenc de 18 anys (143è de l’ATP) venç Nadal i evita que pugui enlairar-se al número 1 a Mont-real. Federer, l’altre aspirant, supera Bautista després de suar sang amb Ferrer

El canadenc Denis Shapovalov, un jugador de 18 anys que és el 143è de l’ATP, es va fer famós al febrer perquè va etzibar una pilotada a l’ull a un jutge de cadira de la copa Davis en un rampell de desesperació. Des de la matinada passada, però, s’ha convertit en el jove que va evitar que Rafa Nadal recuperés el número 1 a Mont-real. Shapovalov va superar el manacorí per 3-6, 6-4 i 7-6 (4) en els vuitens de final i havia de jugar els quarts contra el francès Adrian Mannarino. Per desbancar Murray, el balear havia d’arribar a les semifinals i ara haurà d’esperar a Cincinatti, torneig que l’escocès tampoc jugarà per lesió. “És la pitjor derrota de l’any”, va admetre sense excuses Nadal. En el torn anterior, Roger Federer (2), que ara amplia el seu ventall i serà número 1 si obté el títol a Mont-real i també a Cincinatti, va tenir una feinada contra el xabià David Ferrer (4-6, 6-4 i 6-2). Ahir, amb Roberto Bautista (12) es va haver d’aplicar menys per accedir a les semifinals (6-4 i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)