Espanya perd i acaba el mundial júnior sisena

Waterpolo. Va ser derrotada en la lluita pel cinquè i sisè lloc per Montenegro (9-13), que va aprofitar un 0-4 en el segon quart

La sisena posició que la selecció espanyola júnior va aconseguir en el mundial de la categoria que s’ha disputat a Belgrad, va ser un pobre resultat per a un equip amb potencial que podia haver lluitat per les medalles, i va cedir en els quarts contra Grècia de manera inexplicable. En la lluita per la cinquena i sisena posició Espanya, amb onze jugadors catalans, va ser derrotada per 9-13 per Montenegro. En la fase de grups el conjunt estatal l’havia derrotat còmodament però en aquesta ocasió no va poder.

El primer quart va ser anivellat i va finalitzar amb un empat (2-2) però en el segon període la selecció espanyola va ser superada clarament pels seus rivals, que van aconseguir un parcial de 0-4 i es van situar amb un 2-6 en el descans. L’inici del tercer quart el joc va continuar igual i dos gols seguits de Montenegro van situar el marcador en un clar 2-8 en contra. Per fi els homes que dirigeix el seleccionador estatal Svilen Piralkov van reaccionar i amb un parcial de 4-0 es van apropar en el marcador i van arribar als darrers vuit minuts amb un 7-9. No van poder remuntar en el darrer quart.