Natació

Cinc clubs al Nedador Complet de Besalú

Natació. Gerard Reixach (Castellfollit) i Estel Timonet (Santjoanenc), vencedors absoluts

Besalú, Castellfollit, Flaçà, ACEJ La Jonquera i Santjoanenc van competir dissabte en el Nedador Complet, prova en la qual cada nedador feia quatre proves –una de cada estil– de 50 metres i en què la suma dels temps establia la classificació.

Gerard Reixach (CN Castellfollit), que va guanyar esquena, braça i lliure, va ser el vencedor absolut masculí. Joel Vázquez (ACEJ La Jonquera), guanyador en papallona, segon, i Raul Lang (ACEJ La Jonquera), tercer. En categoria femenina la victòria en categoria absoluta va ser per a Estel Timonet (CP Santjoanenc), amb triomf en papallona, esquena i lliure. Mireia Reverter (CN Castellfollit), que va guanyar la braça, va ser segona, i Ivet Navarro (CN Castellfollit), tercera.

Arnau Vila i Clàudia Oliveras (Castellfollit) en infantil, Joel Berloso i Laia Teixidor (Flaçà) en aleví i Èric Ventulà (Castellfollit) i Aina Fernández (Besalú) en benjamí van guanyar la resta de categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)