Tennis

Nadal, número 1 en l’obert dels EUA

Tennis. El manacorí, que no ho era en l’últim Grand Slam de la temporada des del 2010, es trobaria a semifinals amb Federer, que aspira a superar el rècord de Sampras i Connors

El manacorí Rafa Nadal serà el primer cap de sèrie en l’obert dels Estats Units, segons va confirmar ahir l’organització. Nadal arriba al torneig, que començarà dilluns, com a número 1 del món i evitarà Andy Murray (número 2) en una hipotètica semifinal però no Roger Federer (3), que anirà per la seva banda del quadre. El suís aspira a superar els cinc títols de dues grans llegendes del tennis mundial, Jimmy Connors i Pete Sampras. Federer, guanyador a Austràlia i Wimbledon, ja té el rècord de triomfs seguits, entre el 2004 i el 2008.

Aquest és el tercer cop que Nadal és el principal cap de sèrie en l’últim Grand Slam de la temporada. Ja ho va ser el 2008 i el 2010, edicions en què va aconseguir la victòria final.

En el quadre femení Garbiñe Muguruza sortirà com a tercera cap de sèrie rere Karolina Pliskova (1) i Simona Halep.

El torneig d’aquesta temporada estarà marcat per les baixes. En el quadre femení no hi serà Serena Williams, però en el masculí també han caigut Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Kei Nishikori i Milos Raonic, quatre dels onze millors jugadors del rànquing mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)