Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Més a prop de l’objectiu

Hoquei sobre herba. Un gol matiner permet a la selecció espanyola superar Irlanda, situar-se en un lloc preferent en la lluita pel cinquè lloc de l’europeu i salvar la primera categoria continental

No va necessitar res més que un gol matiner la selecció espanyola de Fred Soyez per superar Irlanda (1-0) i situar-se en una posició preferent en la lluita pel cinquè lloc de l’europeu d’Amsterdam. Després de quedar fora de la lluita per les medalles tot i un magnífic triomf contra Bèlgica –ahir els belgues van accedir a la final superant Alemanya–, l’equip que dirigeix Fred Soyez es va veure abocat a lluitar pel cinquè lloc, que es determinarà en una lligueta en què els equips mantenen els punts dels duels directes de la fase inicial de la competició. Ara mateix, l’equip estatal té 4 punts i demà (9 h) jugarà contra Polònia, la ventafocs. Amb el triomf d’ahir contra Irlanda, a més, la selecció espanyola, amb dotze catalans a les seves files, s’assegura la categoria continental.

Quique González de Castejón va transformar en gol una bona jugada de l’egarenc Marc Garcia Chicote per la banda esquerra. Una mica més tard, Pep Romeu hauria pogut eixamplar distàncies amb un llançament de penal córner. Van ser els millors moments del combinat estatal, que va començar molt fort el partit.

Amb el resultat a favor, però, els homes de Fred Soyez van abaixar la línia de pressió i van cedir terreny. Irlanda, tot i topar més d’una vegada amb l’entramat defensiu espanyol, va gaudir de diverses ocasions per empatar. Però, com és habitual, l’egarenc Quico Cortès es va mostrar intractable sota els pals de la porteria del combinat estatal i va evitar qualsevol possibilitat irlandesa. Va valer el gol del madrileny González de Castejón i demà (9 h, TDP) un empat contra la feble Polònia ja serviria per aconseguir la cinquena plaça de l’europeu, l’objectiu principal per a la renovada selecció espanyola, que en el darrer campionat d’Europa va acabar en sisè lloc.

El mateix objectiu per a les noies

Les jugadores de la selecció espanyola es veuen les cares avui (12.15 h, TDP) amb Irlanda. Un triomf o un empat serviria a l’equip que dirigeix Adrian Lock per segellar el cinquè lloc en l’europeu d’Amsterdam.

Després de caure de la lluita per les medalles, el combinat estatal va girar full amb rapidesa i va superar Escòcia (2-1) amb gols de Begoña García i Carlota Petchamé. Amb el triomf, les jugadores espanyoles es van assegurar una posició privilegiada, però avui, contra Irlanda, han d’acabar de rematar-ho sumant un punt que els doni el cinquè lloc del torneig continental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)