Hoquei sobre gel

“Tinc clar l’equip que vull”

Hoquei sobre gel. El Puigcerdà ja treballa per al nou curs, el segon amb Barnola a la banqueta, que comença el 16 de setembre amb una lliga a quatre voltes

El Club Gel Puigcerdà ja prepara el curs 2017/18, el segon amb Salva Barnola (1977) a la banqueta i que comença la lliga –aquest any, a quatre voltes en lloc de dues com la temporada anterior– el 16 de setembre. Abans, els cerdans disputen aquest dissabte (21 h) un amistós amb el Tolosa, de la segona divisió francesa. “Sabem més a què volem jugar. Tinc més clar l’equip que vull: físic però a la vegada molt tècnic amb molt potencial a dalt i seguretat al darrere. Tenir les línies ben cobertes és el més important. Avui en dia en l’hoquei has de tenir molt bon equilibri i això és el que miro d’aconseguir”, va dir el tècnic del primer equip i del júnior del Puigcerdà, en una entrevista difosa pel servei de premsa del club. El també seleccionador català diu que la plantilla es mostra molt més compromesa en l’inici de la preparació que fa un any, quan tot just van començar a treballar a finals d’agost i amb la meitat d’efectius que ara en els entrenaments. “Per anar bé has de tenir un mínim de 20 jugadors. Amb quatre línies aconsegueixes més intensitat i tenir un bon ritme d’entrenaments per no fer-los com una marató. Aquest equip ja des de l’inici té molt compromís i tots els jugadors i cos tècnic tenim moltes ganes de fer una bona campanya”, va dir el que va ser jugador del club les darreres dècades, que va fer el salt a la banqueta gairebé d’un dia per l’altre i quan encara es plantejava continuar jugant un altre any.

Competitius

El Puigcerdà va ser cinquè de la primera divisió estatal el curs passat, després de quedar fora de la lluita pel títol i haver de disputar un play-off a darrera hora i amb la plantilla immersa en un procés de relleu generacional a marxes forçades. Per a aquest segon any, el tècnic es marca l’objectiu de poder fer un pas endavant: “Competir i donar una mica més de nosaltres, començant per mi. L’any passat vam plantar cara en tots els partits, amb molt bons resultats. Físicament vam estar a l’altura i la gent se sorprenia dels nostres resultats, amb només un estranger a la porteria. Érem un equip molt jove, amb set jugadors sub-20. I vam aconseguir un 4- 3 a Jaca, a la pista del Barça vam perdre de 2 i aquí, a Puigcerdà, amb el Txuri vam perdre de 3.” “Hem començat més d’hora la preparació. Amb la major experiència d’una plantilla molt jove i que ja sap a què juga i el fet de disposar de bones incorporacions i més experiència, l’objectiu és arribar com més amunt millor. Ja no dic entrar a play-off, que voldria dir jugar una semifinal.”

Les cares noves

Pablo Muñoz, David Ros i Pierre Mynier són les tres incorporacions del Puigcerdà. El primer és un davanter de 30 anys que havia jugat a la capital cerdana, el Barça i la selecció espanyola. El segon, un porter de 26 d’hoquei en línia –guardonat com a millor d’Europa– que el compaginarà amb el gel. El tercer és un jugador polivalent (20 anys) de Font-romeu que acaba l’etapa universitària a Montpeller–hi va jugar tres anys–. A més, Dani Almendros –que ha començat la pretemporada després d’un any de baixa– i Max Sahgun –que es va lesionar greument el genoll en el primer partit del sub-20 fa un any– s’incorporen a l’equip, com Nacho Granell, Marc Paul, Leon KB Tona, Enric Rondan, Roger Ramonet i Arnau Respecte, que jugaven al sub-20 el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)