Handbol

Handbol

Supercopa de Catalunya

Festa major al Sanes Arena

Supercopa de Catalunya. El Sant Esteve Sesrovires i el FC Barcelona Lassa repeteixen la semifinal del curs passat (20.30 h). El vencedor s’enfrontarà al Fraikin BM Granollers

Per segona temporada consecutiva, el Sant Esteve Sesrovires i el FC Barcelona Lassa afrontaran una de les semifinals de la supercopa de Catalunya (20.30 h), una cita que es viu com una autèntica festa major a la població del Baix Llobregat en general i al pavelló Sanes Arena en particular. L’equip que per quarta temporada dirigeixen Dani Ariño i Miquel Herrero es va quedar a les portes de pujar a la divisió de plata i es va guanyar el dret de jugar les semifinals de la supercopa gràcies al subcampionat de la copa catalana.

En el partit de la temporada passada es va fer evident la diferència de categoria (19-41), tot i que el Barça va jugar el partit sense els jugadors que van disputar els Jocs Olímpics i molt menys rodat que aquest curs, en què ja ha alçat dos títols, el de la Super Globe i el de la supercopa Asobal, diumenge passat contra el Logronyo La Rioja (31-26). El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, va lloar ahir aquests partits pel que suposen de promoció de l’handbol i va subratllar que jugarien el partit amb el “màxim respecte”. Amb tot, va admetre que convocaria algun component del filial i que donaria descans a algun jugador amb molta càrrega de treball en aquest inici de curs.

El Granollers, que divendres va eliminar el Bordils (26-29), ja espera en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)