Tennis

Tennis

Carballés imposa el físic en el CT Girona

Tennis. Montañés va pagar la falta de ritme de competició en la final del campionat de Catalunya

El jugador canari del RCT Barcelona Roberto Carballés va assolir el seu primer títol de campió de Catalunya trofeu Joan Margets i Ferrer després de superar en la final al rapitenc Albert Montañés, que en el tram final va pagar la falta de ritme de competició. El partit a les instal·lacions del CT Girona va durar una hora justa (6-4 i 6-0).

El primer set va ser igualat, però el trencament del servei de Montañés en el setè joc va començar a decantar la balança de la final cap al tennista canari. En la segona mànega, Carballés no va fer cap concessió. Va anar elevant el seu ritme de joc, fent moure el seu rival d’una banda a l’altra de la pista, per acabar sentenciant amb un 6-0. Montañés, que va tancar la seva etapa professional en l’última edició de l’obert Banc Sabadell, s’havia preparat durant uns mesos per a la cita gironina, però no va ser suficient per superar un Carballés, lògicament, molt més rodat. Des de la seva retirada, el jugador de Sant Carles de la Ràpita, amb sis títols ATP en el seu palmarès i que va arribar al 22è lloc del rànquing mundial, es dedica a fer de professor de nens petits a l’escola que dirigeix el seu germà a la població del Montsià.

Carballés, de 24 anys i 109è jugador del rànquing mundial, succeeix en el palmarès el mataroní Albert Ramos, que havia estat el guanyador en les dues últimes edicions disputades també al CT Girona. Al lliurament de premis van assistir el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; la regidora d’Esports de Girona, Isabel Muradàs; el diputat d’Esports Carles Salgas; el vicepresident de la Federació Espanyola de Tennis, Felip Ródenas, i el president del CT Girona, Carles Montañés.

HOMENATGE

Montañés va ser homenatjat en l’any de la seva retirada com a professional
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)