Handbol

Superar-se o patir

Handbol. L’Augi Sarrià i el Bordils B comencen la lliga de primera estatal amb els objectius pendents del curs passat: la fase d’ascens a plata i la permanència

L’Augi Sarrià i el Bordils B comencen demà la lliga, a casa contra el Sant Joan Despí (18.30 h) i a la pista de l’Esplugues (20.15 h), respectivament. Una mala ratxa després de Nadal, amb el relleu de Carles Morales per Sergi Baguer a la banqueta, va impedir als sarrianencs entrar a la fase d’ascens, l’objectiu que s’havien marcat ara fa un any. Tampoc el Bordils B se’n va sortir, i va acabar baixant en el debut en la categoria. A l’estiu la va recuperar als despatxos.

Mirar amunt

“L’objectiu és estar com més amunt millor, competir a cada partit i ser al màxim de competitius al llarg de la temporada. Després haurem de veure com evolucionem nosaltres i els altres equips”, va dir Carles Morales, que afronta el primer curs sencer a la banqueta de l’Augi. “L’objectiu és estar amb ells i sabem que el Granollers sempre estarà a dalt, l’Adrianenc s’ha reforçat molt, el Sant Esteve també s’ha reforçat i estarà a dalt, el Sant Quirze... Som equips amb nivell alt però crec que aquest any es perdran més punts del que era habitual”, hi va afegir el tècnic, que manté el gruix de l’equip. “La plantilla té continuïtat, en el model i sistema de joc. Farem variants per ser més competitius i donar lloc als joves del planter”, va assenyalar. L’entrenador es manté a l’expectativa sobre l’inici: “Les sis primeres jornades són fortes i crec que ens posaran al lloc que pel nostre joc ens mereixem. El primer és un partit trampa perquè no saps mai com hi arribes, o com hi arriba l’altre equip. Físicament hem treballat bé però hi ha els nervis perquè no saps com estaràs. Tenim l’obligació de guanyar com tots els de casa.”

I avall...

“Amb molta moral i bones sensacions, però l’equip ha de seguir treballant per conjuntar-se i això encara trigarà setmanes. Ja vam començar la pretemporada abans perquè sabíem que hi hauria moltes cares noves i, un cop vaig saber el calendari, que el primer partit era un dels importants i que en teoria serà un dels rivals que tindrem, barallant-nos a la mateixa zona, era important poder anar forts a casa seva aquest dissabte”, assenyalava Carles Ramonet sobre l’estat del Bordils B en l’inici, amb només cinc jugadors respecte a l’equip de l’any passat i quatre reforços arribats de fora el club. “Estic molt content del treball de tots els jugadors, els joves del tercer equip i els fitxatges. Encara ens falta assolir un nivell important de conjunció d’equip, però físicament s’ha fet un treball molt bo i estem preparats i amb ganes per al primer partit a Esplugues, i mirarem de sortir amb algun resultat positiu”, va dir el tècnic de l’ascens, fa dues temporades. Ara, després de baixar, espera aconseguir la salvació al segon intent: “Amb l’experiència de l’any passat, volem ser molt forts a casa. Veient les plantilles dels altres equips, n’hi ha tres o quatre molt forts i reforçats, però no renunciem a res.” “Aquest primer és important perquè l’Esplugues estarà com l’any passat. No se sap mai però segurament serem cinc o sis equips amb poques diferències, com les darreres temporades, i ells són un rival en potència”, hi va afegir Carles Ramonet sobre el rival de demà.

L’equip ha de seguir treballant per conjuntar-se. Amb l’experiència de l’any passat, volem ser molt forts a casa
Carles Ramonet
BORDILS B
L’objectiu és estar com més amunt millor, competir a cada partit i ser competitius al llarg de la temporada
Carles Morales
augi sarrià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)