Lliga

Un punt agre en el debut

Futbol sala. La feblesa defensiva en certs moments del duel va passar factura al Catgas

CATGAS 4 cartagena 4

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Ari, Pablo del Moral, Iago Míguez i Ximbinha –cinc inicial–, Juanki, Pol Pacheco, Seba Corso i Mario.PLÁSTICOS ROMERO CARTAGENA:Raúl, Ique, Rahali, Juanpi i Jesús –cinc inicial–, Drahovski, José Carlos, Javi Díez i Fernández.GOLS:0-1 (1’) Juanpi. 1-1 (11’) Mario. 2-1 (16’) Ari. 2-2 (26’) Ique. 3-2 (26’) Mario. 3-3 (26’) Drahovski. 4-3 (35’) Pol Pacheco. 4-4 (35’) Fernández.ÀRBITRE:Juan i Martínez.PÚBLIC:Unes 600 persones.

El Catgas Energia Santa Coloma va cedir ahir un empat amb el Cartagena en el debut en la lliga. La feblesa defensiva va passar factura a un equip que encara està en construcció.

Va començar tou l’equip colomenc, que va veure com Juanpi, el millor dels visitants, obria la llauna ben aviat. Va reaccionar el Catgas amb la segona unitat. Pol Pacheco i Juanki van demostrar molt bona entesa i Mario, el jove jugador del planter, va empatar. Ari, abans del descans, va fer avançar el seu equip.

La segona part va començar endormiscada. Un minut boig, però, va revolucionar els ànims. El Cartagena va empatar però Mario va tornar a perforar la porteria visitant amb un gran xut. La reacció va ser immediata: empat a 3. Semblava que la diana de Pol Pacheco en el minut 35 donaria tranquil·litat al Catgas, però el Cartagena va reaccionar amb força per empatar. Tot i intentar-ho amb porter jugador, el Catgas no va trobar més escletxes i va cedir dos punts.