Ciclisme

El Sunweb sorprèn per partida doble

Ciclisme. Títols masculí i femení en la CRE inaugural del mundial de Bergen (Noruega)

El Team Sunweb va ser el primer gran triomfador del mundial de ciclisme de carretera, que es disputa a Bergen (Noruega) fins diumenge. El conjunt alemany d’origen holandès va aconseguir els títols masculí i femení de la contrarellotge per equips. La prova estava focalitzada per l’Sky, que comptava amb un equipàs liderat per Froome i que va ser el millor en l’arrencada dels 42,5 quilòmetres. Però els britànics, amb problemes de Thomas, es van descentrar i van ser tercers a 22 segons del Sunweb, que acabaria en 47:50 i amb tots els seus homes –Tom Dumoulin (reforça les seves aspiracions al títol de CRI), Wilco Kelderman, Michael Matthews, Sam Oomen, Lennard Kamna i Soren Kragh Andersen–. BMC va ser segon i, Quick-Step va quedar fora del podi per primer cop.

Les noies –competeixen per Holanda– havien guanyat abans el primer títol, amb un temps de 55:41 i 12 segons respecte al Boels Dolmans i 28 sobre el Cervelo Bigla, plata i bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)