Futbol sala

Feina feta al Palau

Futbol sala. El Barça Lassa suma el segon triomf en la lliga contra un Palma combatiu que va revifar sense èxit en la segona part

Barça 6 PALMA 3

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Tolrà, João Batista, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Aicardo, Sergio Lozano, Adolfo, Esquerdinha, Joselito i Leo Santana.PALMA FUTSAL:Carlos Barrón, Lolo, Tomaz, Digo Fávero i Maico –cinc inicial– Eloy Rojas, Joselito, Chicho, David Pazos, Quintela, Paradyniski i Sarmiento (porter suplent).GOLS:1-0 (13’) Dyego. 2-0 (17’) Ferrão. 3-0 (18’) Dyego. 4-0 (25’) Ferrão. 4-1 (29’) Paradynski. 4-2 (30’) Paradynski. 4-3 (32’) David Pazos. 5-3 (32’) Aicardo. 6-3 (40’) Adolfo.ÀRBITRE:Delgado i Rabadán.PÚBLIC:1959 espectadors.

El dia que Dyego i Ferrão rebien els premis de millor jugador de la lliga i màxim golejador, respectivament, els dos jugadors brasilers del Barça Lassa van fer gala de la seva condició. Amb dos gols per barba, van ser protagonistes del segon triomf del Barça en la lliga. El pivot va fer el quart en l’inici del segon temps després d’una primera part en què el Palma Futsal, sobri, va plantejar una guerra de tu a tu. Dyego, però, va fer estralls amb dues dianes des del punt de doble penal. Després de la represa, els balears van afinar més la punteria mentre jugaven de cinc i van aconseguir reduir la diferència al mínim (4-3). Una canonada d’Aicardo va tallar en sec la revifada dels visitants, que van veure com Juanjo, molt inspirat, suposava massa resistència. Adolfo, quan tot estava dat i beneït, va fer el gol definitiu amb la porteria buida.