El Fraikin Granollers perd a casa

Handbol. Els vallesans es veuen sorpresos en un partit en què sempre van anar a remolc del Recoletas Atlético Valladolid i es queden amb dos punts en tres jornades de lliga

GRANOLLERS 28 AT. VAlladolid 33

GRANOLLERS:Almeida, Cabanas (2), Edgar Pérez (2), Bela, Marc García, Adrià Figueras (6) i Da Silva (6) -equip inicial-; Vicente (1), Bernatonis (5), Ferrer, Cañellas (1), Resina (2). Reixach, Álex Márquez i Tarrafeta (3).ATLÉTICO VALLADOLID:Díaz, Fernández (5), Hernández (2), Rio (9), Serdio (5), Matias (1) i Rodríguez (4) -equip inicial-; D. Camino (1), López (3), González (1), Garza, Turrado, C. Pérez, R. Pérez, Serrano (2) i M. Camino.PARCIALS:2-4, 4-8, 7-10, 9-12, 10-15, 12-17 (descans), 16-19, 19-22, 21-25, 24-27, 26-29, 28-33.ÀRBITRES:Monjo i Martín Soria.

Derrota clara en terreny propi del Fraikin Granollers contra un equip, el Recoletas Atlético Valladolid, que no havia guanyat en les dues primeres jornades de la lliga Asobal. Al palau d’esports de la capital vallesana, però, els gladiadores azules van anar sempre al davant en el marcador i es van acabar imposant per una diferència de cinc gols. La distància màxima va arribar en la primera part, amb un inquietant 11-17, a tres minuts de la mitja part. Al descans s’hi va arribar, en tot cas, amb la mateixa diferència que al final del partit (12-17) i en la segona part l’equip d’Antonio Rama tampoc no va poder superar l’empenta del rival. El moment en què es va apropar més en el marcador va ser en el minut 51, quan Marc Cañellas va signar el 25-27 des dels nou metres. L’Atlético Valladolid, però, no es va deixar remuntar i dos minuts després havia tornat a agafar distància (25-29). En els últims cinc minuts els catalans no van tenir cap possibilitat d’atrapar el seu rival i van acabar perdent per 28-23.

Després d’una victòria i dues derrotes en les tres primers jornades del campionat de lliga, el Fraikin Granollers suma dos punts. La setmana que ve tornarà a jugar a casa i s’enfrontarà al Frigoríficos Morrazo.