Rugbi

Rugbi

Lliga

El Barça no falla contra La Vila

Rugbi. Els blaugrana van obtenir la primera victòria en la segona jornada del campionat de lliga, mentre que la Santboiana va perdre clarament al camp del subcampió, El Salvador

El Barça va celebrar la primera victòria al campionat de lliga en imposar-se a La Vila (36-11), un equip recent ascendit a la categoria i que el 2011 va guanyar el títol. El triomf permet als blaugrana ocupar posicions de play-off.

L’enfrontament disputat a la Teixonera va ser equilibrat durant el primer temps i es va arribar al descans amb un ajustat 15 a 10. Però la resolució dels de Tomy Garcia en la segona meitat va permetre al Barça adjudicar-se la victòria amb bonificació inclosa. La setmana que ve els catalans tenen una bona oportunitat de confirmar el bon inici de lliga, ja que reben l’Hernani a casa, un equip que encara no ha sumat cap victòria.

D’altra banda, la Santboiana no va poder rescabalar-se de la derrota en la primera jornada de lliga a casa contra el Senor Independiente i va tornar a perdre, en aquest cas contra el SilverStorm El Salvador (40-12), subcampió de lliga i víctima dels catalans en la final de l’última edició de la copa. Els del Baix Llobregat van veure ben aviat que ho tindrien complicat per frenar un rival que va acabar amb sis marques. La Santboiana ocupa la novena posició amb dos punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)