Rugbi

La Santboiana comença malament

Rugbi. La manca de recursos econòmics per poder fitxar i les lesions afecten el degà, que acumula dues derrotes en dos partits

És massa aviat per preocupar-se, però fa mal efecte veure la UE Santboiana amb dos partits perduts en les dues primeres jornades de la lliga de divisió d’honor. Els del Baix Llobregat van ser sorpresos a casa pel Senor Independiente de Santander en la jornada que encetava el campionat i, abans-d’ahir, contra el SilverStrom El Salvador, a Valladolid, no van tenir opció. “No hem tingut una bona pretemporada i, a més, hem tingut moltes lesions. Tot plegat ens ha dificultat la construcció de l’equip”, explica a aquest diari Josep Balselobre, el capità dels campions de copa. “Contra el Senor vam acabar amb la sensació que era un partit que havíem de guanyar. En tot cas, hem comès molts errors que demostren que, sobretot en defensa, no estem conjuntats”, hi afegeix.

Ricardo Martinena, el director tècnic de la Santboiana, dona un altre argument que explica aquest mal començament de lliga: “No podem fer els fitxatges que volem perquè econòmicament no hi arribem. Alguns patrocinadors no han renovat el seu compromís amb nosaltres i no volem hipotecar el club.” El mercat es tanca al final de la primera volta, al mes de desembre. Fins aleshores hi ha temps perquè arribin reforços al Baldiri Aldreu. Mentrestant, en el futur immediat apareixen dos rivals, teòricament, més accessibles que els de les dues primeres jornades. Martinena, però, ho posa en dubte: “Visitarem La Vila i rebrem l’Ampo Ordizia. Ara mateix, no estem millor que ells. Espero que es recuperin el màxim nombre d’efectius per poder ser competitius.”

LES OPINIONS

No hem fet una bona pretemporada i hem tingut lesions. Ens està costant conjuntar l’equip
Josep Balselobre
capità de la santboiana
No podem fitxar el que volem perquè, econòmicament, no hi arribem i no volem hipotecar el club
Ricardo Martinena
dir. tècnic de la santboiana

El VRAC, més favorit que mai

“Sempre són ells els favorits quan juguen contra nosaltres, perquè ens tripliquen en pressupost, però aquesta vegada potser més”, considera Ricardo Martinena sobre el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, el rival que trobarà la Santboiana, que és l’actual campió de copa, el 15 d’octubre en la supercopa. El partit es jugarà a dos quarts d’una del migdia, a les instal·lacions Pepe Rojo, on precisament va jugar diumenge passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)