Més esport

Cid i Boada remaran en la repesca

Rem. Les catalanes, sisenes en els Jocs de Rio, van ser terceres de la seva sèrie del dos sense timoner del mundial dels Estats Units, i només el primer botaccedia directament a la final

Les remadores catalanes Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada Olímpic Club de Rem Barcelona) hauran de superar demà la repesca si volen arribar a la final del dos sense timoner del mundial de rem, que es disputa a Sarasota, localitat de l’estat de Florida (EUA). Cid i Boada van ser terceres de la seva sèrie, amb un registre de 7:15.210, i només el primer bot classificat va obtenir l’accés directe per remar en la final. El vencedor de la sèrie va ser l’equip neozelandès, amb Grace Prendergast i Kerri Gowler (7:08.320), plata en el mundial del 2015, i les segones van ser les britàniques Holly Hill i Melissa Wilson (7:13.910), vigents campiones olímpiques.

Resultat immediat

Cid i Boada, que s’entrenen habitualment al centre d’alt rendiment de Banyoles, van començar a remar juntes tot just quatre mesos abans dels Jocs Olímpics i van obtenir el bitllet per a Rio 2016 de manera inesperada. A més, en els Jocs olímpics van acabar en una brillant siena posició –els va valer un diploma olímpic–, la millor classificació d’un bot català en la història de l’olimpisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)