Waterpolo

Waterpolo

Lliga de campions

El Sabadell s’ho jugarà tot en el debut amb el Mornar

Waterpolo. Lliga de campions. Els vallesans intentaran endur-se un dels dos bitllets en joc en la segona fase que es disputa a Can Llong

L’Astralpool Sabadell disputa una segona fase complicada de la lliga de campions amb l’esperança de canalitzar favorablement el fet de jugar a Can Llong i superar l’eliminatòria. Els catalans es jugaran dos bitllets amb el Brescia italià, el Mornar Split croat i l’Utrecht neerlandès.

El Brescia és, sense cap mena de dubte, el conjunt més potent del grup G. Tenen un bloc potent amb diversos jugadors internacionals i bregats en situacions compromeses. Els croats compten amb jugadors joves, però formats en un dels planters més fructífers del planeta i els dirigeix un dels subcampions olímpics a Atlanta 1996 amb Croàcia, Zdeslav Vrdoljak. En principi sembla que haurien de discutir el segon lloc del grup als catalans. La participació d’aquest grup es completa amb l’Utrecht, el rival més dèbil, en teoria.

L’entrenador dels vallesans, Chava Gómez, analitza la situació tocant de peus a terra com sol fer habitualment: “És una missió molt difícil, però tenim il·lusió per passar. El Brescia és un rival quasi impossible, però hi hem de jugar i ens hauran de guanyar. Els croats mai són rivals fàcils i l’Utrecht és un bloc veterà i, en principi, el rival amb qui no hauríem de fallar.”

L’Astralpool Sabadell es jugarà bona part de les possibilitats de classificar-se per a la següent fase avui, en el debut, contra el Mornar Split croat (19 h). La plantilla vallesana ho va decidir així. En el cas de guanyar farien un pas important per assolir l’objectiu. Demà haurien de segellar la feina contra l’Utrecht (18 h) i si la resta de resultats segueixen el curs previst, el duel final de diumenge contra el potent Brescia quedaria en una cita intranscendent.

A part dels rivals, els vallesans s’han de sobreposar al fet d’haver canviat algunes peces clau i no haver tingut gaire temps perquè les noves incorporacions s’hagin adaptat a les consignes de Gómez.

Marc Roca debuta amb l’Oradea romanès

El barceloní Marc Roca, exjugador de l’Atlètic Barceloneta, també s’estrenarà avui en competicions europees amb el seu nou club, el DiGi Oradea romanès. Un dels referents del conjunt mariner els últims anys i internacional amb la selecció espanyola va haver de marxar, ja que el club no comptava amb ell, intentarà aportar experiència en un bloc jove que competirà en el grup H juntament amb l’Estrella Roja de Belgrad (Sèrbia), el Sintez Kazan (Rússia) i el Vouliagmeni (Grècia).

Aquesta segona eliminatòria de la lliga de campions es completa amb dos grups més: Duisburg, Jadran Carine, Mladost Zagreb i Spartak Volgograd (E) i el Nàpols, el Glyfada, el Marsella i l’OSC de Budapest (F).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)