Handbol

El CSMB fa fora Campos

Internacional. El club de la capital romanesa, primera experiència professional del bisbalenc i de Xevi Salvador, ho va anunciar ahir al matí

Pau Campos va deixar de ser l’entrenador del CSM Bucarest ahir al matí, segons va comunicar el club de la capital romanesa en una nota en la qual anunciava el substitut del bisbalenc, el romanès Vlad Caba. Campos va deixar el Bordils el curs passat després de vuit temporades al primer equip blanc-i-verd –les quatre darreres a plata, amb l’ascens en la tercera fase d’ascens seguida– i va emprendre la seva primera experiència professional al conjunt romanès, al qual va arribar amb la seva mà dreta, Xevi Salvador, a més de la seva dona i els dos fills.

Campos s’havia mostrat molt satisfet amb les facilitats del club i la receptivitat dels seus jugadors. En la lliga el CSM Bucarest, que avui juga amb el Timisoara, acreditava un triomf i tres derrotes (la darrera, per 29-21, dilluns a la pista de l’Steaua) i era desè en una lliga de catorze. El tècnic ja tenia previst abans de ser destituït venir avui a Catalunya i tornar a marxar demà per votar en el referèndum d’autodeterminació –va animar a participar-hi en un vídeo, amb la seva família davant l’ambaixada espanyola–. El viatge l’havia planificat per no perdre entrenaments i l’haurà de fer de totes maneres perquè ha de tancar la liquidació del contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)