Ciclisme

Guerra i Galícia, primers líders

Ciclisme. La primera edició de la Gaes Catalunya Bike Race, cursa apadrinada per Josep Antoni Hermida, va començar ahir a Bellver de Cerdanya amb una contrarellotge de 42 quilòmetres

Francesc Guerrea (Buff Scott) i Clàudia Galicia (Polar Trek) surten avui amb el mallot de líder de la Gaes Catalunya Bike Race, la cursa apadrinada per Josep Antoni Hermida la primera edició de la qual va començar ahir amb una contrarellotge de 42,25 quilòmetres i 1.284 metres de desnivell amb inici i final a Bellver de Cerdanya.

Guerrilla, que ja va guanyar la Rioja Bike Race ala primavera, va ser el més ràpid amb 1h58:34, seguit de Mariusz Michalek (JBG-2) i Daniele Braidot (Olympia Factory) amb 2h0012 i 24. Hermida (Merida) va ser 40è amb 2h15 i Joaquim Rodríguez (Bahrain-Merida) 123è amb 2h33, just darrere la millor en la categoria femenina Clàudia Galicia. Mercè Pacios (Lliçà d’Amunt) a un minut i mig de la subcampiona d’Europa de marató va ser segona i Hildegunn Gjertrud Hovdenak (VPG), tercera a tres.

L’etapa reina, amb inici i final també a Bellver, té avui 62,45 km i 2.644 m mentre demà, la tercera i última, es disputa al Bike Park de la Molina amb 28km i 1.250 m.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)