Tennis

Tennis

Nadal les passa magres

Tennis. Va derrotar el francès Lucas Pouille en el seu debut en l’obert de Pequín aixecant dues pilotes de partit en el ‘tie-break’ del segon set

Rafa Nadal va tenir ahir un debut feixuc en l’obert de Pequín, tot i derrotar el francès Lucas Pouille 4-6, 7-6 i 7-5 en un duel molt costerut en què va haver de salvar dues pilotes de partit en el tie-break del segon set. Nadal no jugava des que el 10 de setembre va esborrar de la pista el sud-africà Kevin Anderson en la final de l’obert dels Estats Units i el seu rendiment no va ser ni de bon tros similar conta un rival molt perillós.

El barceloní Marcel Granollers, per la seva banda, va perdre dilluns contra el britànic Aljaz Bedene 6-4 i 6-2 en la primera eliminatòria, mentre que el castellonenc Roberto Bautista va derrotar 6-1 i 6-3 el xinès Zheng Ze. A Tòquio, el mataroní Albert Ramos (7) va perdre contra el txec Jiri Vesely en el primer partit (6-2, 2-6 i 6-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)