Lliga Asobal

El Barça, cinc de cinc

Asobal. Continua el camí triomfal de l’equip de Xavi Pascual en la lliga amb una clara victòria contra el Benidorm, que paga cares 29 pèrdues

BARÇA 34 BENIDORM 19

BARÇA:Ristovski; Entrerríos (4), Sorhaindo, Ariño (4), Mem (4), Morros i Gómez (3); Tomás (3), Ribera (5), N’Guessan (3), Spyrzak (3), Hernández (2), Dolenec (2), Lenne (1) i Jallouz.BENIDORM:Mijuskovic, Rivero (3), Robles, Esteban, González (2), Grau (2) i Pavan (6); Marchan (1), Torrico (1), Makaria, Salinas (1), Morales, Claderón, Corzo (3) i Rodríguez.PARCIALS:0-1, 5-3, 8-5, 8-7, 12-8, 18-8 (mitja part); 23-8, 23-10, 25-14, 28-15, 32.16, 34-19.ÀRBITRES:Escoda i Sánchez.PÚBLIC:552 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça va esclafar el Benidorm en el cinquè partit de la lliga Asobal, que va guanyar com els altres quatre. El ritme de joc demolidor imposat pels jugadors de Xavi Pascual va desfer el seu rival, que, tot i que va tenir les seves ocasions i els seus moments de bon joc, no va poder fer res per evitar una clara derrota.

El marcador final no s’entén sense tenir en compte les 29 pèrdues de pilota del Benidorm, que van ajudar el Barça a projectar-se tal com vol: amb transicions ràpides i velocitat. Fins a 14 gols van signar els blaugrana al contraatac. Una xifra definitiva, impossible de contestar. I això que el Barça no va marcar fins al minut 6, gràcies a una acció de Raúl Entrerríos, que ahir va aconseguir el seu gol número 1.350 en l’Asobal. Els primers minuts van ser per als visitants, però quan el campió de lliga va trepitjar l’accelerador no hi va haver manera d’aturar-lo.