Tennis

Nadal treu de polleguera Kyrgios

Tennis. El balear va apallissar el polèmic australià per 6-2 i 6-1 i es va adjudicar el títol en l’obert de Pequín

Rafa Nadal (1) no va deixar ni les engrunes i va derrotar ahir l’australià Nicky Kyrgios per 6-2 i 6-1 en la final del torneig de Pequín. El balear, que ja suma sís títols enguany, va reeditar el triomf que havia obtingut en el torneig ara fa 12 anys i en el mateix escenari on el 2008 va assaborir l’or olímpic. Sobta la claredat del resultat contra un rival que ja havia vençut el manacorí anteriorment i que venia d’eliminar l’alemany Alexander Zverev. Però Kyrgios va estar irascible i nerviós –va estimbar raquetes i va colpejar tanques–, un comportament que no és nou, i el jutge de cadira el va amonestar en diverses ocasions. Nadal, en canvi, es va saber abstreure i va anar a la seva, sempre aliè a les protestes i l’espectacle del seu ofuscat rival. El balear, molt superior, es va mostrar inflexible amb el seu servei i no va encaixar cap break. Kyrgios va apel·lar a la desesperada al seu servei –havia clavat 64 aces en el torneig– però fins i tot va arribar a cometre tres dobles faltes seguides al final del primer set i l’inici del segon. El balear arriba al tram final del curs pletòric i presenta candidatura amb fermesa per aspirar a guanyar per primera vegada la copa Masters.

En noies, la francesa Caroline Garcia va sumar el segon títol en dues setmanes superant per 6-4 i 7-6 (3) Simona Halep. La romanesa, que dissabte es va assegurar el número 1 en rellevar Garbiñe Muguruza, es va mostrar excessivament imprecisa.

Bruguera, capità de la copa Davis

El català Sergi Bruguera (Barcelona 1971) ha estat designat per la Federació Espanyola de Tennis capità de la copa Davis i agafa el relleu de Conchita Martínez. La nova capitana de la copa Federació de l’equip espanyol serà la valenciana Anabel Medina (València 1982), que també substitueix a l’extennista de Montsó, que compatibilitzava els dos càrrecs. Tant Bruguera com Medina han signat un contracte per dos anys que entrarà en vigor l’1 de gener. Buguera és l’actual entrenador del francès Richard Gasquet, mentre que Medina dirigeix la letona Jelena Ostapenko, vigent campiona de Roland Garros

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)