Waterpolo

Waterpolo

Lliga de campions

Belgrad examina les opcions del Sabadell

Waterpolo. Els vallesans disputen l’anada de l’eliminatòria prèvia a la fase de grups al feu de l’Estrella Roja aquest vespre (20.30 h)

Si supera l’Estrella Roja de Belgrad a la tercera eliminatòria de la lliga de campions, l’Astralpool CN Sabadell accedirà a la fase de grups principal de la màxima competició continental per primera vegada a la història. Avui afronta el primer assalt a la capital sèrbia (20.30 h) i dimecres que ve disputarà la tornada a Can Llong (19.30 h). El tècnic dels sabadellencs, Salvador Chava Gómez, que no pot disposar de Víctor Cabanas ni de David Carrasco, assegura que no sortiran a especular: “Anem a Belgrad a guanyar, però conscients que queda un altre partit a la nostra piscina.”

L’Estrella Roja el dirigeix una institució: Dejan Savic, que té un palmarès florit com a jugador i com a tècnic. És també seleccionador serbi i el 2016 es va penjar l’or olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)