Futbol sala

futbol sala

Catgas Santa Coloma

El Catgas, sense fortuna

Futbol sala. Va fer mèrits per derrotar el Peníscola i sumar el primer triomf a casa

CATGAS 1 PENÍSCOLA 1

CATGAS:Cristian, Pablo del Moral, Ari, Javi Rodríguez, Ximbinha –cinc inicial–, Mario, Álvarez, Corso i Juan Carlos.PENÍSCOLA:Molina, Tobe, Terry, Oráez, Juan Emilio –cinc inicial–, Bagatini, Carlinhos, Lucas Bolo, Esteban, Iván Rumbo i Mauricinho.GOLS:1-0 (5’) Juan Carlos. 1-1 (35’) Terry.ÀRBITRES:Rodríguez i Hernández.

El Catgas continua sense guanyar a casa. Ahir no va poder superar el Peníscola en l’últim partit de la jornada. Els de Santa Coloma van començar el partit més actius ofensivament, amb Ximbinha com a jugador més destacat en els primers minuts. Amb tot, va ser Juan Carlos, sortint de la banqueta, el que va clavar el 0-1 en una volea en la sortida d’un córner. L’equip va continuar atacant però no va tenir sort davant de porteria. En la segona part les ocasions es van succeir a les dues porteries fins que Terry va fer l’1-1.