Waterpolo

Waterpolo

Lliga femenina

El campió, encara més superior

Waterpolo. Avui comença la lliga amb l’Astralpool Sabadell disposat a encadenar el setè títol. El Sant Andreu competirà per discutir la segona posició a La Sirena Mataró i el Mediterrani i el Terrassa es podrien jugar el quart bitllet per al ‘play-off’

L’Astralpool Sabadell inicia avui la conquesta de la setena lliga consecutiva i la setzena de la història. Les campiones, que s’enfronten amb La Sirena Mataró a Can Llong, el rival amb qui s’han disputat els principals títols els últims anys, han bastit un bloc encara més potent que el del curs passat i això farà que tinguin l’oportunitat de culminar un nou curs immaculat. Anni Espar, que torna de l’experiència australiana, portarà la batuta d’un grup en el qual destaquen la nord-americana Neushul, Maica Garcia, Forca, Ortiz, Ester, Leiton, Peña...

A l’ombra hi haurà les maresmenques, que hauran de suplir la baixa de Laura López i Ona Meseguer per fer-ho van fitxar Helena Lloret. Gibson, Bach i la portera neerlandesa Willemsz seran altres referències a l’aigua. La Sirena veurà discutit el seu rol de segones pel Sant Andreu de Javi Aznar que s’ha reforçat amb la campiona nord-americana Williams Alys i la fins ara suplent al Sabadell, Maria Elena, que haurà de demostrar el que ha après en un equip campió, i la neerlandesa Sleeking. L’equip el completen les joves Aznar, Crespi, Dalmases, Guiralt, que cada dia acumulen més experiència.

El Medi, que ha fitxat Clara Espar, intentarà fer un salt i tornar a classificar-se pel play-off, amb permís del Terrassa, que continua en línia ascendent i consolidant l’aposta. El Sant Feliu i el Rubí completen la participació catalana i el seu objectiu més immediat serà classificar-se per a la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)