Futbol sala

El Catgas treu bona nota en la visita al cuer

Futbol sala. Els colomencs, tot i un ensurt en forma de dos gols en el darrer minut, van solucionar amb un triomf vital la visita a Santiago

Santiago 2 CATGAS 3

SANTIAGO FUTSAL:Iago Barro, Palmas, Zequi, Everton i Santi –cinc inicial– Álex Velasco, Catela, Hugo Sánchez i Isma.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Ari Santos, Pablo del Moral, Javi Rodríguez i Ximbinha –cinc titular– David Álvarez, Iago Míguez, Seba Corso, Mario i Juanqui.GOLS:0-1 (18’) Seba Corso. 0-2 (18’) Mario. 0-3 (35’) Ximbinha. 1-3 (39’) David Palmas. 2-3 (39’) Alex Diz.ÀRBITRE:González i Sánchez.

El Catgas va sumar ahir el segon triomf del curs. Els colomencs, que arribaven a Santiago amb la baixa de Pol Pacheco i Iago Míguez tocat, van solucionar la visita al cuer amb un triomf balsàmic. Els tres punts donen aire a un Catgas que afronta una setmana complicada amb la disputa dels vuitens de la copa del Rei i la visita de l’Inter a Santa Coloma. Ahir, dos gols gairebé seguits en el minut 18 van donar tranquil·litat a un Catgas Energia que va acabar sentenciant el cuer amb un gol de Ximbinha a les acaballes. Dues dianes seguides en el darrer minut van posar l’ai al cor a un Catgas que va acabar guanyant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)